Tilbud om småviltjakt 2021

Du får med dette tilbud om småviltjakt i Vulufjell 2021. Sjekk trekningslisten vedlagt for å se i hvilken periode og type jakt du har fått. Samt antall jegere på jaktlaget.

Nettbutikken/innløsing av kort

For de som allerede har en profil i nettbutikken vil kortet ligge klart for innløsing.

Har du ikke opprettet profil så må dette gjøres snarest, og gi undertegnede beskjed om at dette er gjort slik at kortet blir tilgjengelig på din profil.

Ønsker du ikke å ta ved kortet så setter vi pris på at det gis beskjed om dette snarest, slik at de som står på reservelisten kan få tilbud om kort så tidlig som mulig.

Jegeravgift: Kopi/bilde av dette sendes på SMS/mail til undertegnede så snart som mulig. Kortet er ikke gyldig uten dette.

Innløsing av kort skjer ved å betale kortet i nettbutikken hos Vulufjell Fjellstyre (IKKE INATUR) innen fristen. Husk å føre på riktig navn på de ulike kortene hvis det er flere jegere på laget.

Link til nettbutikken: https://www.vulufjell-fjellstyre.no/nettbutikk

Kart over området: I nettbutikken ligger det et Jakt- og fiskekart som kan kjøpes for kr 188,- inkl frakt. Dette kan kjøpes samtidig som kortet løses inn for de som ønsker det. Ligger som tilleggsprodukt sammen med kortet. Kartet blir da sendt i løpet av kort tid.

Fiskekort: Flere av dere med tilknytning til området bruker også å kjøpe fiskekort i løpet av sesongen. Disse er nå tilgjengelige i nettbutikken for de som ønsker å løse fiskekort samtidig.

Eventuelle spørsmål kan rettes til undertegnede. Helst SMS/mail.

Mvh
Kai Rune Båtstad
Fjelloppsyn i Sel/Vulufjell
41238073
Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×